thumbnail_FB_IMG_1629640327494.jpg

Dag rozenfan!

The House of Roses is een vernieuwende bloemenzaak met de focus op rozen. Geboren vanuit mijn sterke visie, verwelkom ik jou graag in mijn rozenwinkel. Je kan er terecht voor rozen, diverse bloemen afhankelijk per seizoen, planten, decoratiestukken en kaarsen. Tot binnenkort!

Mijn visie

Na enkele jaren ervaring in mijn bloemenwinkel in Ruddervoorde wou ik een nieuwe start. The House of Roses werd geboren. Een rozenspeciaalzaak in Oostkamp.

Waarom rozen?

Ik ben me gaan verdiepen in het mystieke van de bloemen en planten. Ik ging op zoek naar de bloem die het best bij mij past. En je kan het al raden! De roos.

De roos is een bijzondere bloem. Bekend als het symbool van de liefde. Maar ze helpt je ook om je energetisch te beschermen. De roos is klassiek, maar verwijst ook naar je (spirituele) groei. 

Hoe?

De steel verwijst naar ons leven dat we tot nu geleefd hebben met gezonde en zwakke plekken voor vreugde en pijn. De bladeren zijn onze talenten. De stekels zijn er om ons te beschermen. En de bloem is de bloei die mogelijk is...

 

Ik verwelkom jou met mijn warme hart in de wereld van de rozen.

 

Tot snel,

WhatsApp Image 2021-08-22 at 15_edited.png